HOTDOC - Η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι..

HOTDOC Τεύχος 95

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Κυριάκος – Μαρέβα Μητσοτάκη, τους χωρίζει το Πόθεν Έσχες – Τα μυστήρια με τον Χριστοφοράκο, τον Παπασταύρου και τα διπλά ΑΦΜ

Έκθετος τόσο ηθικά όσο και νομικά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αποκαλύπτεται στο νέο τεύχος του HOT DOC που κυκλοφορεί, η κα Γκραμπόφσκι δεν συμπεριελήφθη στις δηλώσεις Πόθεν Έσχες των τελευταίων ετών του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια περίοδο, το «επιχειρηματικό άστρο» της κυρίας Μητσοτάκη ανθεί, έχοντας για συνέταιρο τον στενό συνεργάτη του Σαμαρά και διωκόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ, Σταύρο Παπασταύρου.

Διαβάστε πως η οικογένεια Μητσοτάκη γειτόνεψε με τον Χριστοφοράκο και τον Δενδρινό της SIEMENS, αγοράζοντας την ίδια περίοδο με εκείνους, «φιλέτο» στη Τήνο έναντι λίγων χιλιάδων ευρώ.

Κυριάκος και Μαρέβα εμφανίζονται επίσης να χρησιμοποιούν τον ίδιο ΑΦΜ, κάτι το οποίο προφανώς και είναι παράνομο.

Διαβάστε ακόμα στο HOT DOC που κυκλοφορεί

Στα συρτάρια εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ – ατιμώρητοι οι παραβάτες

Έκθετος για «κουκούλωμα» σοβαρών υποθέσεων με εικονικά τιμολόγια που αποκάλυψε το HOT DOC, εμφανίζεται ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων. Διαβάστε την καταγγελία που τον θέλει να καθυστερεί εσκεμμένα να βγάλει πορίσματα ελέγχου για τις παραβάσεις με σκοπό να τις «κουκουλώσει».

Ο Ισίδωρος Ντογιάκος «αθωώνει» φυγόδικο του Παραδικαστικού

Ο πολλαπλά πειθαρχικά ελεγκτέος και παράνομα εκλεγμένος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος εμφανίζεται να προσπαθεί να «βγάλει λάδι» φυγόδικο του Παραδικαστικού. Το Συμβούλιο Εφετών όμως, απορρίπτει την πρότασή του και τον αφήνει έκθετο. Τί αναφέρει καταγγελία δικηγόρου για την «περίεργη» πρόταση Ντογιάκου.

«Φιλέτο» στο πιάτο του ΤΑΙΠΕΔ ο «Διόνυσος» με παράνομο «σερβιτόρο» τον ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ το 2014 «νομιμοποίησε» τα αυθαίρετα κτίσματα και τις κατασκευές στο «Διόνυσο», παραποιώντας και το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όλα αυτά έγιναν αν και η έκταση δεν ανήκει σε αυτόν αλλά στο δήμο Αθηναίων. Διαβάστε τους φόβους που εκφράζουν πολίτες για προσπάθεια «νομιμοποίησης» του καθεστώτος ώστε να περάσει «καθαρή» η έκταση στο ΤΑΙΠΕΔ και να πουληθεί.

Μεθοδεύουν αποκλεισμό για τους «ανεπιθύμητους»

Οικογένειες προσφύγων βρίσκονται διάσπαρτες στα χωράφια της Ειδομένης με το κρύο να τρυπάει κόκκαλα. Αν και έχουν αφήσει πίσω τους το μέτωπο του πολέμου, συναντούν μπροστά τους ακόμη ένα. Αυτό της Ευρώπης, η οποία όπως φαίνεται, τους θεωρεί ανεπιθύμητους. Διαβάστε πώς εξελίσσεται το «παιχνίδι» των κατηγοριών εις βάρος της Ελλάδας, τα «φτηνά τεχνάσματα» της Κομισιόν και τις ΝΑΤΟϊκές περιπολίες στο Αιγαίο.

Ένας «σοσιαλιστής» στο οβάλ γραφείο;

Ο Μπέρνι Σάντερς φέρει τον τίτλο του «σοσιαλιστική». Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών κατάφερε να γίνει ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος της Χίλαρι Κλίντον στο δρόμο για το «θρόνο» του λευκού οίκου. Είναι ικανός να κυβερνήσει;

Συνέντευξη με τη Λένα Δροσάκη

«Νιώθω απόγνωση, γιατί καθημερινά πλησιάζουμε στο τέρας». Η ηθοποιός, με αφορμή την παράσταση «Όσα η Καρδιά μου στην Καταιγίδα», μίλησε στο HOT DOC για τον έρωτα, την αγάπη, τις θρησκείες και όχι μόνο.Τιμή: 2,00 €

Loading Updating cart...

Άρθρα σε αυτό το τεύχος

Το μυστήριο με το διπλό ΑΦΜ


Εκτός από τα… «περίεργα» Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, η δημοσιογραφική έρευνα εντόπισε ακόμη ένα μυστήριο του πολυάσχολου, όπως φαίνεται από τα δεκάδες ΦΕΚ, ζεύγους. Σύμφωνα λοιπόν με το ΦΕΚ (αρ. φύλλου 4291, 8 Ιουνίου 2007) στο οποίο αναφέρεται η σύσταση της εταιρίας MG CAPITAL ADVISORS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ με διακριτικό τίτλο «MG CAPITAL ADVISOR A.E.» στης οποίας μέλος του Δ.Σ. ήταν ο «γαλάζιος» και «σαμαρικός» Σταύρος Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ, η κ. Γκραμπόφσκι εμφανίζεται να έχει τον εξής αριθμό ΑΦΜ: 059533610…


HOTDOC HOTDOC Τεύχος 95 Άρθρο από το περιοδικό HOTDOC Τεύχος 95 (B' Φεβρουάριος 2016)

για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

© 2021 HOTDOC. All rights reserved.
HotDoc